Sam Noten

Intuïtief Kunstenaar

Klanten vertellen

Wil je een review schrijven? Stuur een mail naar info@samnoten.com

WORKSHOP - SAMEN REIZEN - Een bewustwording waarbij je jezelf d.m.v. gesprekken en je eigen creatieve inspanning meer over je eigen “ik” te weten komt. Waarbij je inzicht krijgt waar je naar toe wilt gaan met je leven. Zeer zeker een aanrader!

Oreno

WORKSHOP - SAMEN REIZEN - De workshop was een hele leuke ervaring, omdat ik nieuwe dingen over mezelf ontdekte maar ook over mijn moeder. Het heeft mij ook inzicht gegeven over wie ik werkelijk ben als persoon.

Kayla

SCHILDERIJ OP MAAT - Beste Sam, je hebt een schilderij op mijn energie gemaakt. Hoe het eruit zou komen te zien was voor ons beide een vraag, maar ik kan je zeggen ik ben blij verrast! Wat ik voel als ik naar het schilderij kijk is een blauwe lucht met wolkjes, een zacht zomers briesje en zonnestralen. Alsof ik in mijn hangmat in de tuin lig, de vogels zachtjes op de achtergrond hoor en bijna in slaap val... Dank je wel, zonder dat je het wist heb je mijn meest favoriete moment van de dag weten te vereeuwigen! Groetjes,

Daphne

WORKSHOP - SAMEN REIZEN - "Ik was totaal positief overrompeld door deze diepzinnige en creatieve workshop. Ik ging er met een open houding en zonder verwachtingen in. Wel vond ik het spannend omdat ik vantevoren al dacht dat ik niet kon tekenen, maar niets was minder waar en het lukte mij wel degelijk om iets uit te beelden op papier wat mooie emoties bij mij losmaakte. Omdat ik me open moest stellen, door bepaalde opdrachten uit te voeren in beeld en geschrift, voelde ik weer de verbinding met mezelf die ik al een tijdje niet meer had gevoeld. Deze workshop heeft me doen realiseren dat ik vaker mag stilstaan bij mezelf en dat ik vooral de positieve aspecten in mezelf mag koesteren. Mijn partner heeft hier ook bij meegeholpen tijdens de workshop. Ik ben dankbaar dat ik hier deel van uit mocht maken en ik zou graag over een jaar weer willen deelnemen om te zien waar ik dan sta. Sam je bent een zegen.

Marsya

WORKSHOP - SAMEN REIZEN - Ik heb samen met mijn dochter een workshop gevolgd wat ik als leerrijk heb ervaren. Op de manier hoe deze workshop gegeven werd kon ik even terug gaan naar mooie momenten in mijn leven en dingen op papier kon tekenen. Ik stond er zelf versteld van hoe mooi ik nog kan tekenen wat een inspiratie zeg. Ik sta er zeker voor open deze workshop nogmaals te doen, heerlijk even jezelf zijn. Wat een mooie ervaring. Mijn dank is groot hiervoor. Veel succes met verdere workshops. Xxx

Jane

PEN EN INKT OP MAAT - Ik kon mij erg vinden in de kunstwerk die is gemaakt op mijn energie. Fascinerend en overweldigend om dit terug te zien.

Mercedez

PERSOONLIJKE HOODIE - Een geweldig idee. De kwaliteit van de hoodie die je aanleverd moet goed zijn. Zodat je lang kan genieten van de hoodie en 30 graden wassen.

Ina

WORKSHOP - SAMEN REIZEN - Dank je wel Sam, voor de mooie inzichten die ik in over mezelf gekregen heb. Het is goed om dat met regelmaat te doen een verrijking. Dank je wel.

Ingrid

Meld u aan voor Sam Noten's nieuwsbrief en ontvang als eerste updates en speciale aanbiedingen rechtstreeks in uw mailbox.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.