Sam Noten

Intuïtief Kunstenaar

Biografie

Creatief bezig zijn is als een meditatie.

sam noten zentangle pen en inkt

Mijn naam is Sam V.P. Noten en ik ben een autodidact kunstenaar. Tekenen en schilderen is voor mij een vorm van meditatie en geeft mij rust en voldoening. 

In mijn creaties laat ik mij leiden door mijn gevoel en intuïtie. De werken zijn voornamelijk abstract en vormen momentopnames uit het dagelijkse leven, zoals het ondergaan van groeiprocessen, ontwikkelingen en uitdagingen in het leven. De rode draad in mijn kunstwerken gaat over de reis om dichterbij je kern te komen. Door middel van mijn passie te volgen hoop ik dat ik andere mensen kan inspireren.

In mijn pen en inkt kunstwerken maak ik gebruik van symbolen. Deze zijn een weerspiegeling van het leven zoals ik dit ervaar. Tevens zijn de kleuren die ik gebruik voor mijn schilderijen een mooie combinatie die de pen en inkt kunstwerken meer diepte geeft.

Visie

Mijn dagelijkse kijk op het leven breng ik tot uiting door het gebruik van symbolen en kleuren in mijn kunstwerken.

Missie

Met het tonen van mijn kunstwerken die over het dagelijkse leven gaan, hoop ik onder andere mensen te inspireren die bezig zijn met zingeving, zelfontplooiing, verdieping en die houden van een stijlvolle manier van leven. Het kan een uitdaging zijn om een goede balans in het leven te vinden. Door mijn kunst te delen hoop ik dat mensen zichzelf in mijn kunst herkennen. 

Doelgroep

Kunstliefhebbers van mijn beeldende kunst zijn onder andere mensen die op zoek zijn naar de betekenis van het leven, zelfontplooiing, verdieping en geestelijke groei.

Meld u aan voor Sam Noten's nieuwsbrief en ontvang als eerste updates en speciale aanbiedingen rechtstreeks in uw mailbox.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.