Sam Noten

Intuïtief Kunstenaar

Doodle Time

Samen Doodlen

Wat is Doodlen?

Gedachteloos krabbels maken tijdens een telefoongesprek of in de les op school etc. wie heeft dit nou niet gedaan. In het engels noemen wij dit Doodle.


Wist je dat bij het tekenen...

… er stofjes vrij komen in het brein, zoals endorfine, serotonine en dopamine. De stofjes die je gelukkig maken. Veel mensen genieten daarom van bijvoorbeeld zentangle tekenen. Een opbouw van eenvoudige lijnen die je tekent die samen patronen vormen.


Teken meditatie

Een uur samen tekenen met je familie/vrienden en/of collega’s en al spelenderwijs weer in contact komen met het kind in je. Een innerlijke spa waar in je veel creativiteit kwijt kan, gepaard met gezelligheid en bewondering voor elkaars creativiteit.


Vraag vrijblijvend naar de onderstaande opties op lokatie

Doodle Together

Afspreken?

WORKSHOP

jong en geweldig workshop
Storytime

Laat je verrassen door de creativiteit van jezelf en je mede storytime vertellers aan de hand van jullie creaties.

Connect met het kind in jezelf en creëer positieve momenten in je leven.

Minimaal 4 personen

Duur : 1 uur

Symbols

Ga de uitdaging aan en verzin je eigen symbolen. Durf los te laten en te verbinden in je doodle. Alles is goed en geen streep is fout. 

De tekening is een herinnering 

Je bent goed zoals je bent!

Minimaal 4 personen

Duur : 1 uur

Meld u aan voor Sam Noten's nieuwsbrief en ontvang als eerste updates en speciale aanbiedingen rechtstreeks in uw mailbox.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.