Sam Noten

Intuïtief Kunstenaar

Eigen Held – Dichterbij je kern

Deze workshop is voor iedereen die terug wil gaan naar zijn kern, om beter met jezelf in verbinding te staan en je omgeving.

Herken je jezelf hierin?

Wil je wat veranderen in je leven?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging met jezelf?

Of ben je nieuwsgierig geworden?

Dan is het nu de beste tijd om deze workshop te gaan volgen!

Deze workshop is bedoeld voor 2 personen. Een koppel, ouder met dochter of zoon, zussen en broers, vrienden of vriendinnen, collega’s etc.

Het voorrecht om een zaadje te planten tijdens deze workshop is een dankbaar moment.

De workshop is op locatie.

Het meest geschikt vanaf 16 jaar.

Wij plannen samen een datum in na de inschrijving met een 10 minuten kennismakingsgesprek. De tijdsduur is 3,5 uur waarvan het laatste half uur een nabespreking met thee.

 

349,00 incl. BTW

Beschrijving

Deze workshop is voor mensen die terug willen gaan naar hun kern om beter met zichzelf in verbinding te staan en hun omgeving.

Wie wil ik zijn? Sta je dagelijks stil bij liefde voor jezelf? Wat vindt je leuk om te doen? Wat betekend mijn leefomgeving voor mij? Leef ik in het heden?
Ben ik bewust van mijn patronen? Is er iets in mijn leven wat ik wil veranderen?

Zijn we als kinderen niet bezig met het ontdekken van de wereld? Naarmate we opgroeien kunnen er door onze leefomgeving beperkingen worden opgelegd. Dat kan als gevolg hebben dat we kopieergedrag vertonen. We kunnen streng zijn naar ons zelf en proberen te leven naar de verwachtingen van de maatschappij.

Als we meer met onszelf bezig zijn in het hier en nu dan speelt de stap naar je Authentieke Ik een belangrijke rol. Door te zijn wie je werkelijk bent, kan je mooie dingen in het leven bereiken. Bijvoorbeeld om succesvol te zijn in de liefde op alle vlakken, naar jezelf en in relaties met anderen. Zodat je je doelen kan bereiken en je dromen kan verwezenlijken.

De mist rondom je Authentieke Ik laten opklaren gaat gepaard met vallen en opstaan. Dat je je eigen tempo aanhoudt in dit proces is belangrijk, dit gaat vaak met babystapjes.

Door de ruis om ons heen vergeten we soms te luisteren naar onze eigen stem. Deze is van belang om bij je kern te komen en hierop te kunnen vertrouwen. Zoveel invloeden en goede adviezen van buitenaf, vaak met de beste intenties. Wij zijn meestal zelf onze beste adviseurs.

Wanneer we niet lekker in ons vel zitten kan dit van invloed zijn op onze dagelijkse gemoedstoestand. Wanneer je er voor openstaat om bewust met je patronen aan de slag te gaan, start het bewustwordingsproces. Hierdoor kan je ervaren dat er een verzachting naar jezelf komt en dit zal tot uiting komen in je dagelijks leven. 

Na het volgen van de workshop kan het zijn dat dat er een natuurlijk proces van verandering is gestart. Dit kan effect hebben op je emoties, zowel mentaal als fysiek.

Met behulp van tekenen en andere elementen, maken we een kleine stap naar je kern.

De meeste hebben als kind weleens een tekening gemaakt. Kinderen hebben geen grenzen op het creatieve vlak en zijn fantasierijk. Er komt dus autonomie bij kijken. Namelijk het recht om zelf te bepalen wat je doet. Bijvoorbeeld, het gras kan ook paars zijn en zon groen.

Tijdens deze workshop planten we samen de zaadjes om uiteindelijk je Authentieke Ik naar boven te halen. Wij helpen elkaar, in een veilige omgeving zonder te oordelen. We zetten een stap naar onszelf, je bent goed zoals je bent! Dit gevoel wil jij toch ook behouden?

Vanuit mijn eigen reis en de leermomenten die ik heb mogen ervaren, wil ik jou graag ondersteunen op de reis die je naar binnen maakt. Mij heeft dit veel liefde, vreugde, geluk en vooral innerlijke rust gebracht. Doordat ik heb geleerd mijn grenzen eerder aan te geven, blijf ik dicht bij mezelf en gebruik ik nu mijn intuïtie in het dagelijks leven. Dat is wat ik een ieder gun.

Hopelijk kunnen wij deze reis binnenkort samen maken, ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen!

Extra informatie

Duur

3,5 uur

Meld u aan voor Sam Noten's nieuwsbrief en ontvang als eerste updates en speciale aanbiedingen rechtstreeks in uw mailbox.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.