Sam Noten

Intuïtief Kunstenaar

Eigen Held – Jong en Geweldig

Waarom deze Workshop?

Deze workshop gaat over je persoonlijke ontwikkeling als jonge kunstenaar. Technieken van het tekenen beheers je al en deze verfijn je met de dag. Dat is een mooi proces. Tekenen is iets wat vanuit jezelf komt, je leuk vindt en wat niemand je kan afpakken. Zo creëer je je eigen wereld.

Soms echter blijf je met je kunst toch liever in de veilige omgeving van je kamer, ondanks alle aanmoedigingen van familie en vrienden om iets met je kunst te doen. Je hebt namelijk echt moed nodig om jouw kunstwerk te laten zien aan de wereld. Je hebt een stem van binnen die een heel dialoog met je kan aangaan als het gaat om je creatie. Het idee dat iemand een mening heeft over je kunstwerk, dat is nogal wat! Je kunstwerk dat jij aan de wereld tentoonstelt is namelijk een deel van jou en dat deel kan door anderen worden geprezen maar kan ook net zo goed worden afgewezen. Dat kan je heel kwetsbaar en onzeker maken.

Twijfel je, durf je niet of weet je niet hoe je een begin moet maken om uit je veilige comfortabele omgeving te stappen en de wereld kennis te laten maken met jouw prachtige kunst?

Herken je jezelf hierin?

Wil je wat steviger in je schoenen staan?

Of ben je nieuwsgierig geworden?

Dan is het nu de beste tijd om deze workshop te gaan volgen!

Voor Wie is de workshop?

Je bent een jonge kunstenaar en je hebt een passie voor tekenen? Je bent tussen de 12 en 18 jaar en je zit met allerlei vragen? Laten we dan samen tekenen en stel me jouw vragen, zodat je nog meer in je kracht kan staan om je passie te volgen.

Wat gaan we doen?

De workshop duurt 1,5 uur, waarvan 30 minuten: een introductie, een spel, beweging, ademen en gewoon even lekker in je vel zitten Daarna gaan we samen een uur tekenen.

Wat heb je nodig?

Jouw eigen vertrouwde tekengereedschap, dat werkt het prettigst en dan kunnen we gelijk met elkaar in gesprek gaan.

Waar?
De workshop wordt gehouden op locatie. en kan individueel of met 2 personen plaatsvinden.

Wij plannen samen een datum in na de inschrijving met een 10 minuten kennismakingsgesprek.

59,00 incl. BTW

Beschrijving

Achtergrond voor de workshop: mijn verhaal als jonge kunstenaar

Ik weet het maar al te goed, ook ik als jonge kunstenaar liep tegen allerlei obstakels op. Zo liet ik als eersteklasser van de middelbare school aan de juffrouw vol trots mijn tekening zien die ik op de lagere school had gemaakt. Zij bekeek de tekening met een afkeurende blik. Hoe kon dit nou? Die tekening was notabene uitgekozen voor de schoolkrant van de lagere school! Zij vond echter dat ik niet kon tekenen en hoger dan een klein zesje kreeg ik niet dat jaar. Het tekenen ging niet meer zoals ik wilde en na een tijdje stopte mijn passie. Hier en daar tekende ik nog wel een kleine cartoon of een Doodle maar daar bleef het bij. Had ik toen maar een kunstenaar gehad die zei: “Sam, geloof in jezelf en je kan alles. Stap voor stap kom je er wel en wees lief voor jezelf en je kunst!”

Met de kennis die ik nu heb en de kleine overwinningen die ik door de jaren heen heb behaald wil ik graag een bijdrage leveren om de jonge kunstenaar in jou naar boven te halen en verder te helpen. Dit door in een veilige omgeving je onzekerheden bespreekbaar te maken.

 

 

Extra informatie

Duur

1 uur

Meld u aan voor Sam Noten's nieuwsbrief en ontvang als eerste updates en speciale aanbiedingen rechtstreeks in uw mailbox.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.