Over Sam Noten

Levensdoel

Mijn naam is Sam (Samantha) V.P. Noten en ik ben een autodidact kunstenaar.

Mijn kunst draagt een diepe en betekenisvolle waarde die verder reikt dan het visuele aspect alleen. Mijn geschenk die ik aan de mensheid wil geven, is door met mijn kunst warmte en troost te bieden, zelfinzicht te bevorderen, en empowerment.

 **Troost en Zelfacceptatie**: In een wereld waar mensen vaak worstelen met zelfacceptatie en de druk voelen om aan externe verwachtingen te voldoen, biedt mijn kunst een baken van troost. Het herinnert mensen eraan dat ze goed genoeg zijn zoals ze zijn. Door de symboliek en de boodschappen in mijn kunst, hoop ik mensen te helpen zichzelf te omarmen, met al hun imperfecties, en liefdevol te kijken naar wie ze werkelijk zijn.

**Zelfreflectie en Groei**: Mijn kunst stimuleert zelfreflectie, een essentieel onderdeel van persoonlijke groei. De symbolen die zijn ontstaan en in elkaar verweven zijn kunnen visueel intrigerend zijn, maar nodigen ook uit tot diepere introspectie. Dit proces van zelfonderzoek helpt mensen om dichter bij hun ware zelf te komen, hun eigen kracht te ontdekken, en bewust te worden van hun unieke kwaliteiten en potentieel.

**Empowerment en Inspiratie**: Door mensen eraan te herinneren dat ze uniek zijn en dat ze mogen zijn wie ze zijn, empower ik hen op hun persoonlijke reis naar welzijn. Mijn kunst is een constante herinnering aan hun innerlijke kracht en een aanmoediging om lief te zijn voor zichzelf. Deze boodschap kan inspireren om stappen te zetten richting een meer vervuld en authentiek leven.

De waarde die ik aan de mensheid wil geven, is die van een katalysator voor zelfliefde, zelfreflectie, en persoonlijke empowerment. Mijn kunst is een geschenk dat mensen helpt om zichzelf te zien zoals ze zijn—uniek, waardevol, en geliefd—en dat is een onschatbare bijdrage aan de wereld.

Compilatie Pen en Inkt

Mijn verhaal over Alopecia

Sinds 2007 heb ik de auto-immuunziekte Alopecia Areata Universalis (gehele kaalheid over mijn lichaam). De oorzaak is helaas niet bekend maar men beschouwd stress toch als de grote boosdoener.  Toch kan ik zeggen dat dit één van de beste dingen is die mij is overkomen. Op zoek naar rust keerde ik terug naar mijn passies tekenen en schilderen met als resultaat pen- en inkt kunst en intuïtieve schilderijen.

Samenwerking - Expositie - Beurs - Markt

2024

Juni – Samenwerking winkel Zuiver Geluk – Live Tekenen en Workshop Intuïtief Tekenen

April – Live tekenen voor Stichting Wiesje

April – Pen- en ink avonturen thuis

2023

December – Samenwerking The NetworKing

November – Spiritueel Alternatief Beurs

September – Spiritueel Alternatieve Beurs

September – workshop Tekenmeditatie Alopecea Vereniging

Augustus – Museumplein Kunstmarkt

Augustus – Samenwerking NOL Live tekenen

Juni – Samenwerking NOL Butterfly Experience 

Juni – Samenwerking Kunstmarkt The NetworKing

Juni – Spiritueel Alternatief Beurs

Maart – Samenwerking Expositie The NetworKing 

2022

December – Samenwerking The NetworKing

Oktober – workshop en Samenwerking Black Achievement Month – De Hallen

Juni – Augustus Reade expositie

2021

Augustus – Expositie Studio Fenix

2020

Augustus – Bodypaint met Jane

2018

Augustus – Samenwerking Bodypaint met Karel

Maart – Radio DJ Natarcia tekenen

2014

Film – Wanneer dromen uitkomen

Vlog - Playlist - Eigen Held 2021

Winkelwagen 0
Laatst bekeken 0

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het alles!