Over Sam Noten

Introductie

Mijn naam is Sam V.P. Noten en ik ben een autodidact kunstenaar. Tekenen en schilderen is voor mij een vorm van meditatie en geeft mij rust en voldoening. In mijn creaties laat ik mij leiden door mijn gevoel en intuïtie. De werken zijn voornamelijk abstract en vormen momentopnames uit het dagelijkse leven, zoals het ondergaan van groeiprocessen, ontwikkelingen en uitdagingen in het leven. De rode draad in mijn kunstwerken gaat over de reis om dichterbij je kern te komen. Door middel van mijn passie te volgen hoop ik dat ik andere mensen kan inspireren.

Compilatie Pen en Inkt

Met het tonen van mijn kunstwerken die over het dagelijkse leven gaan, hoop ik onder andere mensen te inspireren die bezig zijn met zingeving, zelfontplooiing en verdieping.

De kunstwerken gaan over de weg terug naar jezelf naar je kern. Een herinnering aan jezelf dat je goed bent zoals je bent!

Mijn verhaal over Alopecia

Sinds 2007 heb ik de auto-immuunziekte Alopecia Areata Universalis (gehele kaalheid over mijn lichaam). De oorzaak is helaas niet bekend maar men beschouwd stress toch als de grote boosdoener.  Toch kan ik zeggen dat dit één van de beste dingen is die mij is overkomen. Op zoek naar rust keerde ik terug naar mijn passies tekenen en schilderen met als resultaat pen- en inkt kunst en intuïtieve schilderijen.

Login
Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Vul je e-mailadres in en wij sturen je per mail een link om een ​​nieuw wachtwoord aan te maken.

Winkelwagen 0

Laatst bekeken 0